Sök
Filters
Blog options
Close

Välkommen till MigraX

MigraX AB är specialiserad distributör av produkter inom IP-telefoni och nätverkssäkerhet. Genom ett nära samarbete med utvalda tillverkare erbjuder vi helhetslösningar för IP-baserad kommunikation skräddarsydda för den svenska marknaden. Våra partners är alla ledande inom sina respektive områden och utvalda för sitt fokus på kvalitet och prestanda.

Här hittar du information om de olika produkterna som vi erbjuder. Här under ser du ett urval av produkter vi har.

Nyheter
Hej alla ÅF partners! Grandstream har laddat kalendern med massor av mat nyttiga webbinars där dem går igenom nya funktioner på deras produkter samt berättar varför man ska välja deras hårdvara.
Draytek vill dela med sig av att deras Vigor 2952 router fått äran att bli recenserad i Grekiska PC magasinet. Recensenten gav routern ett bra betyg och sade att den passar utmärkt till små och medelstora företag som får kompletta funktioner som VPN, brandvägg och central management. En översättningen till engelska finns nedanför.
Grandstreams nya HT800-serie med ATA boxar och nya IP-telefoner har certifierat stöd för Broadsoft.
Grandstream vill berätta om hur man kan integrera deras nya WiFi accesspunkter och router i GWN-serien i ditt nätverk och med Grandstream portfölj av kommunikations produkter för att skapa en helhetslösning. Torsdagen den 13/4 kl. 16:30 kommer webbinar gå av stapeln och där kommer även Grandstreams ingenjör vara med för att svara på frågor från chatten.