Sök
Filters
Blog options
Close

Välkommen till MigraX

MigraX AB är specialiserad distributör av produkter inom IP-telefoni och nätverkssäkerhet. Genom ett nära samarbete med utvalda tillverkare erbjuder vi helhetslösningar för IP-baserad kommunikation skräddarsydda för den svenska marknaden. Våra partners är alla ledande inom sina respektive områden och utvalda för sitt fokus på kvalitet och prestanda.

Här hittar du information om de olika produkterna som vi erbjuder. Här under ser du ett urval av produkter vi har.

Nyheter
En av Grandstreams ingenjörer och marknadschef berättar om fördelarna med Grandstreams IP-växlar i UCM-serierna. Grandstream går också igenom grundligt om Konfigurationen under det nästan 2 tim långa webbinaret som dem körde i December 2016. Klicka på Detaljer för video klipp! Kontakta din Grandstream Återförsäljare eller oss ifall ni är intresserade av en IP-växel i UCM-serien.
Här är över 1 timme långt webbinar från Grandstream från 16/2 där Grandstream går igenom konfigurering av Gateways & ATA boxar. Gatewayen som visas i videon är GXW4000 serien av FXS gateway som har liknande webbgränssnitt som på deras andra ATA boxar & Gateways. Klicka på Detaljer för Video!
Vi vill göra en liten nyhet om att Drayteks Vigor 2120 routrar bytts ut mot en ny modell som heter Vigor 2133. Vigor 2133 kommer i åtminstone 2 olika varianter med eller utan WiFi. Den nya modellen släpps Q2 i år ( 2017 ) Länk till en av varianterna på Detaljer
Grandstream Networks ska visa upp deras nya GWN7000 idag på ett exklusivt webbinar kl. 15:00. På webbinaret går Grandstream igenom senarion för installation, specifikationer och vad som gör produkten bra. För att komma till registreringslänken klicka på detaljer.