Sök
Filters
Blog options
Close

Välkommen till MigraX

MigraX AB är specialiserad distributör av produkter inom IP-telefoni och nätverkssäkerhet. Genom ett nära samarbete med utvalda tillverkare erbjuder vi helhetslösningar för IP-baserad kommunikation skräddarsydda för den svenska marknaden. Våra partners är alla ledande inom sina respektive områden och utvalda för sitt fokus på kvalitet och prestanda.

Här hittar du information om de olika produkterna som vi erbjuder. Här under ser du ett urval av produkter vi har.

Nyheter
Grandstream kommer hålla webbinar den 23/3 kl. 15:00 där dem både tar upp det senaste uppdateringarna om deras GWN produkter samt tar upp info om produkterna.
Grandstream Networks kommer vara på Hannover i Tyskland för att visa upp det senaste inom VoIP, Säkerhet och Nätverk. Om ni vill gå på mässan så kan ni boka biljetter på http://www.cebit.de/
MigraX tar emot förhandsbeställningar på HD IP Porttelefonsystemet GDS3710 från våra ÅF partners. Om ni är intresserade av GDS3710 så kontakta er närmaste partner och be dem kontakta MigraX på order@migrax.se eller 010-499 50 00 Dem första enheterna släpps av Grandstream i början på April. Länk till Produkt info på Detaljer
Den stora Cebit Mässan i Hannover i Tyskland kommer få besök av Draytek som kommer finnas på plats. På mässan kommer Draytek visa upp bland annat en LTE/4G router baserad på Intels och Qualcomms plattformar samt en ny accesspunkt för utomhusbruk som ska kunna motsvara kundernas utökade efterfrågan på WiFi lösningar.