Sök
Filters
Blog options
Close

Välkommen till MigraX

MigraX AB är specialiserad distributör av produkter inom IP-telefoni och nätverkssäkerhet. Genom ett nära samarbete med utvalda tillverkare erbjuder vi helhetslösningar för IP-baserad kommunikation skräddarsydda för den svenska marknaden. Våra partners är alla ledande inom sina respektive områden och utvalda för sitt fokus på kvalitet och prestanda.

Här hittar du information om de olika produkterna som vi erbjuder. Här under ser du ett urval av produkter vi har.

Nyheter
Hej alla ÅF partners! Draytek har nyligen släppt en ny firmware till Drayteks Vigor 2960 brandväggar. Nu är bland annat det efterlängtade stödet för Ikev2 i IPsec officiellt!
GXP2100-serien kommer få nya spännande funktioner för att ge användarna fler alternativ och flexiblare möjligheter. På Grandstream strävar vi alltid efter att designa lätt tillgänglig, intuitiv teknik utan att tumma på kvaliteten. Det är den mentaliteten som gör att vi kan pusha ut nya funktioner som förbättrar våra produkter gång på gång. Nedanför står lite om vad som är på gång!
Grandstream kommer hålla webbinar den 23/3 kl. 15:00 där dem både tar upp det senaste uppdateringarna om deras GWN produkter samt tar upp info om produkterna.
Grandstream Networks kommer vara på Hannover i Tyskland för att visa upp det senaste inom VoIP, Säkerhet och Nätverk. Om ni vill gå på mässan så kan ni boka biljetter på http://www.cebit.de/