Sök
Filters
Blog options
Close

Välkommen till MigraX

MigraX AB är specialiserad distributör av produkter inom IP-telefoni och nätverkssäkerhet. Genom ett nära samarbete med utvalda tillverkare erbjuder vi helhetslösningar för IP-baserad kommunikation skräddarsydda för den svenska marknaden. Våra partners är alla ledande inom sina respektive områden och utvalda för sitt fokus på kvalitet och prestanda.

Här hittar du information om de olika produkterna som vi erbjuder. Här under ser du ett urval av produkter vi har.

Nyheter
GDS3710 training webbinar 28/6 -den 29 juni 2017
Grandstream har lagt upp det senaste utbildnings webbinaret om GDS3710 på youtube!
På Grandstream kan man idag läsa att deras nya porttelefon med kamera blivit Onvif certifierad!
Grandsteam Networks fantastiska & mångsidiga UCM610x och 620x IP växlar har fått nya funktioner i senaste firmware uppgraderingarna! Stöd för Sales force och SugarCRM samt HMobile och Mitel Property management system.
Vi behöver inte ta ut skatten om vår kund är ett av Skatteverket "godkänt lager" vilket då innebär att skatten behöver bara betalas när det säljs vidare till en kund som inte är "godkänt lager". MigraX har ansökt och räknar med att bli "godkänt lager" innan den första juli. För att veta vem vi skall fakturera skatten av och vem som inte skall ha skatten måste ni meddela oss senast på fredag om ni är "godkänt lager". Vi kommer att utgå från att ni inte är det om inget annat meddelas. Vi arbetar för högtryck just nu för att uppdatera vår prislista med information om hur mycket skatten är och efterhand som vi hinner med, så kommer prislistan att uppdateras på vår Dropbox med den informationen.