Sök
Filters
Blog options
Close

Välkommen till MigraX

MigraX AB är specialiserad distributör av produkter inom IP-telefoni och nätverkssäkerhet. Genom ett nära samarbete med utvalda tillverkare erbjuder vi helhetslösningar för IP-baserad kommunikation skräddarsydda för den svenska marknaden. Våra partners är alla ledande inom sina respektive områden och utvalda för sitt fokus på kvalitet och prestanda.

Här hittar du information om de olika produkterna som vi erbjuder. Här under ser du ett urval av produkter vi har.

Nyheter
SÄKERHETS UPPDATERING -den 17 oktober 2017
Som de flesta har sett så rapporterades det i går att forskare har hittat ett säkerhetshål i den kryptering som vi alltid rekommenderar för trådlösa nätverk, WPA2. Säkerhetsproblemet öppnar upp för hackers att både läsa av trafik på nätverket, även om trafiken skall vara krypterad, och även att föra in egen information på nätverket. Det största problemet ligger på klientsidan men även alla routrar och accesspunkter måste uppdateras för att täppa till detta säkerhetshål.
GDS3710 training webbinar 28/6 -den 29 juni 2017
Grandstream har lagt upp det senaste utbildnings webbinaret om GDS3710 på youtube!
På Grandstream kan man idag läsa att deras nya porttelefon med kamera blivit Onvif certifierad!
Grandsteam Networks fantastiska & mångsidiga UCM610x och 620x IP växlar har fått nya funktioner i senaste firmware uppgraderingarna! Stöd för Sales force och SugarCRM samt HMobile och Mitel Property management system.