Sök
Filters
Blog options
Close

CyberPower

Cyberpower är en ledande leverantör av professionella power management lösningar. Vi tillhandahåller tillförlitlig dator batteri backup-system, Ström lagrings applikationer och serier av datortillbehör för skrivbordsdatorn, den stationära datorn och för nätverket eller för server hallar eller för att drifta telefoni utrustning under strömavbrott som nödtelefoner i hissar t.ex.

 

Apple har nyligen godkänt Cyberpower systems UPS:er att säljas i deras butiker då Cyberpowers produkter håller en både högre kvalitet samt är minder strömsnåla och mer miljövänliga än andra märken.


Cyberpower state-of-the-art UPS-system inkluderar avancerade funktioner i kompakta och lättanvända system.
Cyberpowers UPS:er är väldigt strömsnåla och miljövänliga med sin Green Power design som är gjord för att UPS:en ska tillverkas enligt ROHS och WEEE standarderna och för att möta omvärldens krav på miljövänligare IT-produkter.

Cyberpower producerar mest prisvärda sortiment av pålitliga avbrottsfria kraftsystem och erbjuder de mest funktionsrika intelligenta batteribackup strömskydds enheterna på marknaden idag. Cyberpower gör kontinuerligt funktionsförbättringar för våra UPS för att få maximalt värde för kunden, och låter Cyberpower bli en sann "världsledande UPS Provider".

CyberPower Green Power UPS

För att hitta vilken UPS ni behöver har CyberPower ett verktyg här

 

www.cyberpower-eu.com